Simone Boogaard nieuwe directeur Water bij hoogheemraadschap van Rijnland

Simone Boogaard (49) wordt per 1 januari 2021 directeur Water bij Rijnland. Na een uitstapje van ruim drie jaar bij de gemeente Amsterdam als directeur Projectencentrum metro en tram, keert Simone terug in de waterwereld.

Bij het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft Simone een tiental jaar in verschillende managementfuncties gewerkt. Zo was ze achtereenvolgens teammanager beleids- en projectcommunicatie, plaatsvervangend afdelingshoofd Hoogwaterbescherming (HWBP), opdrachtgever voor omvangrijke dijkversterkingsprojecten en op programmaniveau verantwoordelijk voor omgevings- en technisch management. Namens Hollands Noorderkwartier was ze van 2014 tot 2017 als landelijk manager programmering lid van de programmadirectie HWBP.

“De actuele thema’s zoals COVID-19, energietransitie, droogte, duurzaamheid, maar ook de meer integrale aanpak van (ruimtelijke) plannen van collega-overheden vragen om visie en leiderschap, aldus Simone in de aankondiging bij het hoogheemraadschap. "Verbinding is daarbij voor mij cruciaal. Als directeur Water kan ik met mijn ervaring en vakmanschap samen met collega’s het verschil maken.”


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven