100ste aanvoerder aangesloten bij VMP4ALL

Deze week heeft VMP4All zijn 100ste aanvoerder aangesloten. VMP4ALL is een netwerk van VMP koppelingen waarbij aanvoerders (kwekers) en kopers(exporteurs) op een efficiënte manier onderling zaken kunnen doen, zonder tussenkomst van een derde partij. Ook al is VMP4ALL nog volop in ontwikkeling, toch wordt het netwerk al flink gebruikt door een aantal exporteurs.

Netwerk
Het VMP4ALL is een netwerk van VMP-koppelingen. Het is als een soort cloud waarin aanvoerders hun voorraad kunnen uploaden en realtime hun voorraad kunnen koppelen. Kopers kunnen eenvoudig filteren wat ze hieruit willen halen. Het voordeel van dit netwerk is dat kopers niet meerdere VMP-koppelingen meer nodig hebben, maar slechts 1.

Twee Voordelen
“VMP4ALL levert de exporteurs twee belangrijke voordelen op. Ze kunnen veel gemakkelijker het aanbod filteren wat ze daadwerkelijk aan hun klanten willen tonen, en daarbij is er veel minder capaciteit nodig bij hun servers,” aldus Michael Lakerveld, de ontwikkelaar van VMP4ALL.

Uit de beurswereld
Het idee voor de technologie achter het VMP4ALL netwerk komt van origine vanuit hoe transacties op de beurzen tot stand komen. Daar wordt ook gehandeld vanuit een netwerk, waarop vervolgens alle partijen zijn aangesloten. Met zelfde snelheid en zelfde toegang.  Michael Lakerveld: “Het mooie van het VMP4ALL-netwerk is dat de software van de kopers veel minder hoeft te ‘werken’ om de aanbodsregels binnen te halen, en up-to-date te houden. Het is meer real-time, en veel efficiënter dan hoe kopers op dit moment hun VMP-koppelingen beheren. Daarbij is het ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk en werkt alles veel intuïtiever.”

Toekomst
Michael verwacht dat er een grote stroom aanmeldingen gaat komen als er meer duidelijkheid komt over Floriday. Michael: “Vooral voor de directe handel is VMP4ALL een heus alternatief naast Floriday.”

Voor meer informatie:
VMP4ALL
www.vmp4all.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.