Terugblik virtuele editie Productbijeenkomst potorchideeën

Op woensdag 2 december organiseerden de FPC pot-Orchidee en Orchidee Nederland de jaarlijks Productbijeenkomst potorchideeën. Deze vindt gewoonlijk plaats in september en bij voorkeur op de eerste donderdag van die maand, op ‘De dag van de orchidee’. Door beperkende maatregelen vanuit de overheid kon de bijeenkomst dit jaar niet in de gewenste, fysieke vorm plaatsvinden, maar omdat men de achterban tóch wilde informeren werd besloten tot een online Productbijeenkomst.

Vlnr: Krijn, Joost en Cor

Ruim 90 belangstellenden hadden zich opgegeven voor de Productbijeenkomst, welke via een besloten livestream op YouTube was te volgen. Presentator was Krijn Schuitenmaker, bekend als commentator van Studio Sport. Na een openingswoordje van FPC-voorzitter Joost van Adrichem ondervroeg Krijn Productmanager van Royal FloraHolland Cor Middelkoop, coördinator duurzaamheid en ketenkwaliteit Orchidee Nederland Astrid van der Helm en manager markt en promotie Orchidee Nederland Fred van der Hoeven over de ontwikkelingen in de (orchideeën)markt.

Sprekers werden ingeluid met een kort filmpje, waarin zij terugblikten op dit jaar behaalde resultaten. Vragen konden worden gesteld via een WhatsApp groep, welke in de uitzending werden beantwoord. Daarnaast deelden vertegenwoordigers van Blume 2000 en Intratuin virtueel nog hun interesse voor de pot-orchidee en legden zij uit waarom deze zo belangrijk zijn voor deze winkel-/tuincentra ketens.

Een uur later werd, zoals te doen gebruikelijk, luchtig afgesloten met een online Bingo. Prijswinnaars Geest Potplanten uit ’s Gravenzande en VG Orchids uit De Lier worden komende week onthaald op een heerlijke slagroomtaart. 

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Cor Middelkoop, Product manager Pot-Orchideeen (mail).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.