Kerststerren Kwekerij Wouters warmpjes richting eindklant met ThermoStretch

Nu de nachten kouder worden, krijgen de Kerststerren van Kwekerij Wouters uit Ens een extra warme deken voor ze de kas uitgaan op weg naar een klant.

Al enkele jaren gebruikt Wouters ThermoStretch van AMEVO om er voor te zorgen dat de Kerststerren geen kou vatten op transport.

“Het is niet alleen vanwege de kou dat we ThermoStretch gebruiken,” aldus Pascal Langevoort van Kwekerij Wouters, “doordat ThermoStretch ademt, blijft de luchtvochtigheid tijdens het transport ook veel beter op peil dan wanneer je de karren met folie insealed”.

“Tijdens de teelt doen we er alles aan om een topkwaliteit Kerstster te kweken. Vanzelfsprekend willen we dan die mooie plant ook in optimale conditie bij de klant krijgen”.

Folke van Dorp van AMEVO geeft aan dat ThermoStretch oorspron-kelijk ontwikkeld is voor het vervoer van jonge orchideeënplanten. Deze bleken extreem gevoelig voor kou en vocht tijdens het transport vanuit de vermeerderaar naar de kweker. “Dan is het altijd mooi om te zien dat zo’n inventief product als ThermoStretch een tweede toepassing vindt”.

Voor meer informatie:
Amevo
De Amer 22
8253 RC Dronten
T: +31 321 38 7788
E: info@amevo.nl
www.amevo.nl

Kwekerij Wouters
Enserweg 3a
8307 PJ Ens
E: info@kwekerijwouters.nl
www.kwekerijwouters.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.