Ter Laak Orchids lanceert nieuw merk: Mimesis

Per 1 januari 2021 lanceert Ter Laak Orchids een nieuw merk: Mimesis. De orchideeënkweker uit Wateringen was lange tijd lid van Decorum, maar kondigde eerder aan een nieuwe koers te varen met een eigen productmerk. Nu is het bijna zover.

Ringo Veenman, commercieel directeur bij Ter Laak Orchids: “Bij onze klanten en verderop in de keten zien wij een groeiende behoefte aan inspiratie, onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde. Met Mimesis kunnen we dit bieden. Mimesis draait om emotie, delen en verbinden. Het is een vernieuwend merk, waarmee we mensen dichter bij elkaar brengen. Dat is immers wat onze orchideeën doen.”

Mimesis is leverbaar vanaf januari 2021 en zal komend jaar steeds verder uitgerold worden. Ringo: “Door corona konden we ons merk helaas niet tijdens een beurs of evenement presenteren. Afgelopen week hebben we onze collega’s en klanten een preview gegeven en sinds vandaag staan ook de brandstory en landingspagina live. Zo kunnen onze klanten toch alvast kennismaken met Mimesis. Zij kunnen straks dezelfde kwaliteit Phalaenopsis verwachten, maar in een nieuw merk.”

 

Voor meer informatie:
Ter Laak Orchids
Middenzwet 23
2291 HM Wateringen
E: info@orchidee.nl
www.orchidee.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.