Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FM Group gaat inkoop verzorgen voor The Plant Team

Vanaf 1 december 2020 versterkt The Plant Team zijn inkoopkracht, door de samenwerking aan te gaan met FM Group.

Met de onduidelijkheid omtrent de invulling van handelsakkoorden vanuit Brexit, zocht The Plant Team een vertrouwde partner. FM Group weet wat er nodig is om snel te schakelen zonder aan kwaliteit en consistentie te verliezen. Tim Jacob, Managing Director van The Plant Team: "We kunnen profiteren van de vakkundige inkoopvaardigheden van category specialists met jarenlange ervaring en sterke banden met kwekers in heel Europa. Gecombineerd met onze kennis van de markt en het inzicht in de behoeften van onze klanten, zorgt dit voor een zeer sterke positie voor The Plant Team."

The Plant Team (theplantteam.co.uk) opereert vanuit Newton Abbot in het graafschap Devon en zorgt voor een zo vers en optimaal mogelijke levering voor tuincentra in het Verenigd Koninkrijk. Bij FM Group zijn wereldwijd 1.700 mensen werkzaam. De jaaromzet bedraagt rond de 450 miljoen euro.

bron: FleuraMetz

Publicatiedatum: