NL ambassade USA bezoekt Bosman Van Zaal in WHC

Maureen Sondag heeft onlangs een bezoek gebracht aan het World Horti Center (WHC) in Westland. Zij is werkzaam als Advisor Agricultural Affairs van de Nederlandse ambassade in Washington DC. Tijdens dit bezoek werd de stand van Bosman Van Zaal bezocht, waar Ronaldt Thoen, Manager Sales & Marketing, uitleg gaf over het werkveld en de producten van de Aalsmeerse tuinbouwspecialist.


v.l.n.r.: Maureen Sondag, Rozemarijn Thoen, Ronaldt Thoen

Mevrouw Sondag was vooral geïnteresseerd in de bijdrage van Bosman Van Zaal aan de ontwikkeling van voedselproductie in Noord-Amerika. Thoen legde uit dat zij wereldwijd opereren en actief zijn op de Amerikaanse markt. Daarbij ligt de nadruk niet alleen op de ontwikkeling en bouw van grootschalige productielocaties voor voedsel, maar zijn zij ook nauw betrokken bij de technische facilitering van opkweek van uitgangsmateriaal, uitgevoerd door zaad- en farmaceutische bedrijven, en universiteiten. “Deze specifieke technische kennis passen wij vervolgens ook weer toe op de ontwikkeling van grootschalige productiebedrijven. Resulterend in efficiënte en goed renderende projecten”, aldus Thoen.

Voor meer informatie:
Bosman Van Zaal
Braziliëlaan 4  
1432 DG Aalsmeer
E: info@bosmanvanzaal.com
www.bosmanvanzaal.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.