Certifeye versterkt team

Certifeye, in de bloemen- en plantenbranche bekend geworden met software om het beheer en de communicatie rondom alle rondgaande certificaten zo makkelijk mogelijk te maken, heeft het team versterkt met Maria Podsiadlo.

Maria heeft Poolse ouders maar is in Nederland geboren en getogen. Haar studie aan de Universiteit van Tilburg was Engelstalig, zodat ze zowel Nederlands, Pools als Engels uitstekend beheerst. Dit is een waardevolle aanvulling voor het bedrijf, zo vertelt Marlies Verbruggen, accountmanager bij Certifeye. "Al onze uitgaande communicatie is standaard tweetalig, Nederlands en Engels. Omdat een deel van onze collega's vanuit Polen werken, zijn we met de komst van Maria intern drietalig geworden. Dat bevordert de snelheid en het gemak waarmee we onderling zaken met elkaar afstemmen".

Maria is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie in de bloemen- en plantenbranche en de voeding.

De snelle groei van Certifeye vraagt om intensieve ondersteuning in tekst, beeld en persoonlijke voorlichting en scholing. Om kwekers bekend te maken met de gratis Certifeye-Wallet, is er vanaf deze week documentatie beschikbaar met antwoord op veel gestelde vragen. "We zien veel vragen over privacy en wie nu eigenlijk waar over gaat rondom certificaten en daaraan gerelateerde documenten. Daar geven we natuurlijk graag antwoord op en dat kan inmiddels ook via gratis online kennismakingen. Dit is echt opnieuw een stap voorwaarts."

Voor meer informatie:
Certifeye
https://certifeye.com/nl/home-nl/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.