Primula dit jaar twee weken eerder bij SV.CO

Al vanaf week 49 kunnen de Primula's van SV.CO worden uitgemonsterd en vanaf week 50 zijn ze écht leverbaar. De sleutelbloem is dit jaar twee weken eerder leverbaar dan afgelopen jaren.

"Klanten vroegen afgelopen twee jaar in december al of onze 'Obconica's' al leverbaar waren, terwijl wij hier altijd in januari het nieuwe jaar mee inluiden,'' vertelt Martijn Vreugdenhil van SV.CO. "De Primula's zijn dit jaar vanaf week 50 beschikbaar en de week ervoor kunnen onze (eind)klanten al geïnspireerd worden door een monstertray."

De Primula's met stevig, heldergroen blad en vrolijke bloemen in potmaat 9 en 12cm komen in twee verschillende verpakkingen: de herkenbare 'SV.COloursleeve' oftewel de ton sur ton hoes en een hoes met de branding van Sweet Kisses. Sweet Kisses is het merk dat gedragen wordt door alle kwekers van de Touch Me+ coöperatie.

Voor meer informatie:
SV.CO
T: 0174-515448 
E: verkoop@svco.nl
www.svco.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.