Bloombol lanceert ‘Golden Oldies’ en bezorgt eenzame ouderen tuingeluk

Het team van Bloombol brengt op donderdag 19 november een bezoek aan woonzorgcentrum Ebbe en Vloed in Zuid-Holland om hun nieuwe bloembollen mengsel ‘Golden Oldies’ te lanceren. Dit mengsel stelden zij speciaal samen om ouderen een hart onder de riem te steken in de coronacrisis. Tijdens het bezoek plant het team van Bloombol de bloembollen in de tuinen van het zorgcomplex. Zo kunnen de bewoners in de lente genieten van schitterende bloemen in verschillende kleuren, vormen en maten.

Door Covid-19 krijgen veel ouderen weinig bezoek en is er eenzaamheid. Bloombol is een nieuwe organisatie die streeft naar tuingeluk: mensen blij maken met bloembollen en hen het geluk van de lente laten ervaren. Omdat ouderen niet vergeten mogen worden en om hen wat vrolijkheid te geven creëerde Bloombol in samenwerking met woonzorgcentrum Ebbe en Vloed een nieuw bloembollenmengsel: ‘Golden Oldies’. De tuinen van het zorgcomplex worden vol geplant met bloembollen. En de bewoners ontvangen een amaryllis voor in huis als welverdiend steuntje in de rug.  ‘*Wat geweldig deze warme bloemengroet voor de ouderen. Ik kan niet wachten om al hun blije gezichten te zien in de lente, aldus Marian, medewerker van het zorgcomplex.

Bloombol wil met de actie aandacht vragen voor eenzame ouderen en hen tuingeluk laten ervaren.

www.bloombol.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.