Qualily in een nieuw jasje

Tussen medio november tot eind december zal de gehele productie van Qualily stapsgewijs overgaan in de nieuwe uitstraling en bijbehorende verpakking.

Qualily is hard gegroeid de afgelopen jaren en het moment is daar om meer naar buiten te treden. Inmiddels wordt op vijf locaties een zeer breed assortiment kwaliteitslelies geteeld. Komend jaar komt daar een zesde locatie bij om aan de groeiende marktvraag te voldoen.

Alle lelies vinden hun weg naar de veiling in Naaldwijk. Orders worden op dezelfde ochtend direct in de box bij kopers afgeleverd.

Op de nieuwe verpakking valt de tekst ‘Unfolding beauty’ op. Qualily zweert bij uniform geteelde en geoogste lelies. "Een consument heeft recht op bloeiende lelies, dus wij oogsten de juiste rijpheid voor optimale bloeigarantie. Daarin onderscheidt Qualily zich écht in de markt, gewoon door lelies niet te rauw te oogsten."

Sinds 2019 is Qualily naast MPS A ook Global GAP gecertificeerd en altijd op zoek naar manieren om zo duurzaam mogelijk te ondernemen.

Voor meer informatie:
www.qualily.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.