Spinninglessen in een kas: sportschool houdt buitenlessen in kas

"Door het aankomende koudere weer hebben we geïnvesteerd in een kas van 10x29 meter". Meestal horen we deze woorden van een kweker, maar nu is het een sportschool die investeert in binnenfaciliteiten. Ze bouwden een kas om het aanbod van buitenklassen op een leuke, warme en veilige manier uit te kunnen breiden.

"De kas zorgt voor een uitstekende luchtstroom en ventilatie. Door de grootte van de kas is er volop ruimte voor social distancing. De kas was een oplossing om de club bij elkaar te houden en fit en gezond te blijven".

De nachtlessen worden geadverteerd als "Spinning onder de sterren" en ook over de hitte hoeft men zich geen zorgen te maken. "Als je onder de sterren wilt fietsen en sit-ups wilt doen in het licht van de warme winterzon, kom dan naar Fuel. We hebben geïnvesteerd in een grote kasconstructie om onze leden te beschermen tegen wind, kou en regen voor als het weer omslaat. Doordat de kas aan alle kanten open kan is een uitstekende ventilatie gegarandeerd."

Lees meer op de website van Fuel Training Studio.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.