CO2 GRO tekent marketingovereenkomst met Britse Rika

Het in Toronto gevestigde CO2 GROW (Grow) heeft een exclusieve marketingovereenkomst getekend met het Britse Rika voor de marketing en verkoop van Grow’s CO2 Delivery Solutions systemen in de Britse, Nederlandse en Belgische glastuinbouwsector.

Grow bezit een wereldwijde licentie om water te verzadigen met opgelost CO2-gas en een wereldwijd patent op CO2 Delivery Solutions om CO2-verzadigd water op planten aan te brengen voor een versnelde plantengroei.

Rika zal de marketing, verkoop, installatie en klantenservice voor CO2 Delivery Solutions systemen binnen de drie geografische markten helpen aansturen. Het bedrijf heeft een eenjarige exclusiviteit in het VK, Nederland en België op basis van behaalde minimum verkoopdoelstellingen. Rika zal CO2 Delivery Solutions systeemcomponenten kopen van Grow met prijzen op projectbasis voor wederverkoop aan Rika klanten.

Gregory Krupnikovs van Rika: "Begin 2020 zijn we begonnen met het onderzoeken op welke manier we met Grow kunnen samenwerken. Biogas bestaat voor 40% uit CO2, dat na verbranding weer als CO2 in de lucht terechtkomt. We zien een bedrijfsmodel voor het schoon afvangen van CO2 uit biogas met behulp van innovatieve methoden en het leveren van die CO2 voor gebruik in de glastuinbouw door middel van Grow’s zeer efficiënte CO2 Delivery Solutions systemen."

John Archibald, directeur van Grow: "Het was een van onze doelstellingen voor 2020 om een partner te vinden in de agrisector om onze CO2-leveringsoplossingen te vertegenwoordigen in geselecteerde EU-markten. Het op techniek gebaseerde bedrijfsmodel van Rika op het gebied van duurzaamheid en de toetreding tot de EU-markt is een ideale manier om onze eerste commerciële inspanningen in de enorme Europese glastuinbouwmarkt te vertegenwoordigen."

Voor meer informatie:
www.rikabiofuels.com
www.co2gro.ca


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.