11 t/m 16 januari 2021

Royal FloraHolland en Flower Factor organiseren Social Trade Fair

Royal FloraHolland en Flower Factor hebben Social Trade Fair. Het evenement, het woord zegt het al, vindt plaats op de social media kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn) van Flower Factor en Royal FloraHolland.

U kunt deelnemen met een door de organisatie gemaakte promotiefilm van uw bedrijf en/of product en u kunt uw product laten verwerken in een livestreamsessie waarbij de floral designers van Flower Factor met uw product aan de slag gaan. Ook kunt u kiezen voor een interview waarbij u uw visie en uw bedrijf kunt presenteren of u kunt de doelgroep inspireren met een gesponsorde workshop/ interview. Het complete programma van de Social Trade Fair vindt u terug in een handige blokkenschema.

De Social Trade Fair vindt plaats van 11 t/m 16 januari 2021.

Meer informatie en aanmelden
Heeft u belangstelling en wilt u uw producten tonen tijdens de Social Media Trade Fair? Neem contact met de afdeling Trade Fairs & Events van Royal Flora Holland, events@royalfloraholland.com of 0297-393612. U kunt zich tot en met 20 november 2020 aanmelden. 

Meer informatie over het initiatief vindt u op www.tradefairaalsmeer.com. Aanmelden kan hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.