Van twee naar drie klepstanden in CO2-set geeft kortere aanzuigroute buitenlucht

Nu er voor CO2-dosering geen lucht meer mag worden aangezogen uit het WKK-ketelhuis vanwege mogelijk contaminatiegevaar, worden veel installaties noodgedwongen aangepast om rechtstreeks buitenlucht aan te kunnen zuigen. Afhankelijk van de inlaat- en kleppositie kan dat gepaard gaan met vervelende omwegen.

Om telers en installateurs meer keuzevrijheid te bieden in de lay-out van aangepaste bestaande én nieuwe doseerinstallaties, heeft Van Dijk heating het aantal mogelijke klepstanden op de grotere CO2-sets uitgebreid van twee naar drie. Hierdoor is volgens de specialisten de meest efficiënte aanzuigroute van de buitenlucht te realiseren en zijn kostbare of hinderlijke omwegen voor de aanvoerpijp te vermijden.


Vanaf nu zijn de VDH CO2-sets leverbaar met drie mogelijke klepstanden.

De optie geldt voor de sets van Ø400 mm of groter. De optie geldt niet voor de sets van Ø200 – 315 mm. De vertrouwde vlinderklep zonder buitenluchtaansluiting blijft echter ook verkrijgbaar voor de gehele range. VDH CO2-doseerunits zijn standaard leverbaar met vermogens van 1,1 tot 37 kW en worden wereldwijd ingezet.

Voor meer informatie:
Van Dijk Heating
www.vandijkheating.com 
sales@vandijkheating.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.