Thomas Bauer aan de slag bij Bosman Van Zaal

Thomas Bauer is als senior technical sales consultant in dienst getreden bij Bosman Van Zaal, waar hij met zijn kennis en ervaring het internationale salesteam van de Nederlandse specialist in tuinbouwprojecten zal ondersteunen.

In het verleden heeft Bauer zich gespecialiseerd in specifieke teeltsystemen voor de internationale tuinbouwsector, waarbij vooral de integratie met verschillende kasconstructies en installaties een grote rol heeft gespeeld. Vanuit die discipline heeft hij zich gedurende de laatste jaren ontwikkeld tot een tuinbouwspecialist, volgens Bosman Van Zaal en dus is hij in staat om zulke totaalprojecten vorm te geven voor kwekers in alle delen van de wereld. "Thomas is een sparringpartner, die samen met de opdrachtgever een project kan realiseren op basis van de allerlaatste technieken dat rendeert", aldus Ben van der Heide namens het bedrijf gevestigd in Aalsmeer.

Aanspreekpunt Duitstaligen
Alhoewel Bauer gewend is om wereldwijd projecten te realiseren, ligt zijn passie voor een deel toch bij de tuinbouw in zijn vaderland. Vandaar dat hij met Bosman Van Zaal overeengekomen is, dat hij het aanspreekpunt wordt voor bestaande contacten in de Duitstalige landen en de nieuwe opdrachtgevers die zich aanmelden.

In overleg met een opdrachtgever werkt hij de optimale uitgangspunten uit voor een totaalproject, dat door de engineers en interne specialisten van Bosman Van Zaal verder wordt uitgewerkt in een overzichtelijk, praktisch en optimaal plan.

Bauer is bereikbaar via t.bauer@bosmanvanzaal.com of +49 1605615865

Voor meer informatie:
Bosman Van Zaal
info@bosmanvanzaal.com
www.bosmanvanzaal.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.