BDO presenteert zevende familiebedrijvenboek

Het zevende familiebedrijvenboek van BDO ‘De eeuwige jeugd; familiebedrijven over veerkracht en vitaliteit’ is op 27 oktober online gepresenteerd. In dit boek gaat BDO in gesprek met familiebedrijven die al vele generaties bestaan, zoals Brabantia, GASSAN Diamonds en Vergeer Holland. Wat maakt hen nu zo vitaal? En wat is de sleutel tot hun ‘eeuwige jeugd’?

“Als de coronacrisis iets heeft aangetoond, is het wel dat familiebedrijven over een enorme veerkracht beschikken. Ik heb dat van dichtbij mogen ervaren bij de bedrijven die ik mag begeleiden. Veel familiebedrijven die al generaties lang meegaan, hebben tal van crises overleefd. Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit ook bij de huidige crisis het geval zal zijn”, zegt Joost Vat, partner bij BDO en specialist op het gebied van familiebedrijven.

Met dit familiebedrijvenboek geeft BDO opvolging aan de resultaten van de studie naar ‘Het geheim van de eeuwige jeugd’ van Erasmus Centre for Family Business (ECFB, onderdeel van Erasmus Universiteit). Daaruit bleek dat onder andere dat familiebedrijven met een lange historie het gemiddeld beter doen wanneer de bedrijfsnaam gelijkstaat aan de familienaam.

Klik hier om een fysiek exemplaar van het Familiebedrijvenboek 2020 aan te vragen

www.bdo.nl/familiebedrijvenboek  

Voor meer informatie:
Marlieke van Rens
BDO Accountants & Adviseurs
06 51 75 17 35
marlieke.van.rens@bdo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.