Vlog #uitjebloembol tijdens de herfstvakantie

In de serie vlogs #uitjebloembol ‘Power-up your summer job’, een initiatief van Greenport Duin- & Bollenstreek lieten scholieren zien hoe leuk het is om in het sierteeltcluster te werken tijdens vakantiewerk of een weekendbijbaan. Naast werk in de zomer is er ook in het najaar genoeg werk in de schuur.

In onderstaande video is het de beurt aan Julia Horgervorst. Zij werkt geregeld op het bedrijf van haar vader, Gebr. Hogervorst in Noordwijkerhout. Ook haar moeder Leonie Hogervorst Bouwmeester helpt zo nu en dan mee in het bedrijf en met deze vlog.

Ook tijdens de herfstvakantie is het ‘druk’ met scholieren die aan de slag gaan om een extra centje te verdienen in het sierteeltcluster. Julia laat zien waarom er schuimen op de bollen in pot zitten, hoe de coronamaatregelen worden toegepast en natuurlijk komen de schuurkatten Saar en Soof nog even in beeld.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.