MATE biedt klanten coronaproof inspiratie

Tholen - Al in maart-april van dit jaar, toen de coronacrisis nog maar net van start was gegaan, anticipeerde MATE International vrijwel direct op de nieuwe omstandigheden. “Het presenteren van ons assortiment is belangrijk voor ons en onze klanten”, vertelt Annika Wijn, accountmanager bij MATE. “Daarom besloten we om op een creatieve manier de showroombezoeken door te laten gaan.”

Dit realiseerde men door de showroom in zijn geheel te filmen, waardoor de klant er, op afspraak met een van de accountmanagers, “op afstand” doorheen kan wandelen en artikelen zo kunnen worden bekeken en geselecteerd. Eventueel kan deze zelfs items ‘aanwijzen’, waarop de betreffende accountmanager deze hem kan ‘aanreiken’.

MATE is gespecialiseerd in toegevoegde waarde voor de bloemen- en plantensector. De showroom in De Goorn, in Noord Holland ter hoogte van Alkmaar, is traditiegetrouw ook deze maand weer geheel vernieuwd vol met de nieuwste trends en items uit diverse landen.

“We hebben de afgelopen periode veel positieve reacties gehad op de virtuele beleving", vertelt Annika. "Ook met de ‘digitale’ showroom slagen we erin de klanten “coronaproof” inspiratie te bieden voor het komende seizoen."

Vanwege het niet doorgaan van de Trade Fair in Aalsmeer lanceert MATE deze nieuwe showroom gekoppeld aan een lekkere, ludieke actie. Boek een digitaal bezoek in de periode 2 tot en met 13 november en (afhankelijk van het tijdstip) ontvang een lekkere verrassing!

 

Voor meer informatie:
MATE
Vlakdissel 6
1648 HJ De Goorn
T: +31 (0)229 545566
E: info@mate-international.com
www.mate-international.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.