Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoe proeft een plant zout?

Moleculair plantenfysioloog Christa Testerink doet onderzoek naar hoe planten zich ontwikkelen onder moeilijke omstandigheden zoals het wereldwijde probleem van bodemverzilting. Zout is giftig voor de meeste planten en dat kan de voedselvoorziening in gevaar brengen. Maar hoe nemen planten zout waar en kunnen ze (een beetje) zoutresistenter worden?

Afgelopen donderdag gingen specialisten op deze vraag in in het tv-programma 'Grote vragen'. Bekijk hier de aflevering terug.

Publicatiedatum: