VGB erkent Floweracademy.NL als bedrijfsopleiding

Vanaf begin oktober wordt Floweracademy.NL officieel erkend door de VGB als bedrijfsopleider voor de bloemen- en plantensector.

Veel handelsbedrijven, vaak leden van de VGB, maken al geruime tijd gebruik van Floweracademy.NL voor cursussen en trainingen met focus op productassortiment en- kwaliteit & afzetbevordering. De combinatie van praktisch en sectorspecifiek zorgen ervoor dat de cursussen en trainingen in de praktijk direct toepasbaar zijn. Daarnaast zijn de opleiders al tientallen jaren bekend met de sierteeltsector en beschikken zij over relevante kennis, ervaring en opleiding.

Met de branche-erkenning komt Floweracademy.NL als onderdeel van een samenwerkingsverband in aanmerking voor de tijdelijke subsidieregeling (NLLD – S regeling) van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Als deze subsidie wordt toegekend dan kunnen medewerkers van VGB leden, die een band hebben met de Nederlandse arbeidsmarkt, gebruik maken van deze regeling en bijna kosteloos scholingstrajecten volgen.

De erkenning houdt mede in dat Floweracademy.NL een branche erkend opleidingscertificaat kan uitreiken. Vanaf heden zal het logo van de VGB dan ook op de certificaten en getuigschriften worden vermeld.

Floweracademy.NL is al ruim 15 jaar actief in de sierteeltketen.

bron: VGB


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.