Online seizoensmagazine 365 dagen bloemen-winter staat live

Na de presentatie van het eerste digitale magazine in de herfst is deze week het wintermagazine 365 dagen bloemen online gepubliceerd. Het magazine inspireert bloemisten en is in vier talen beschikbaar. Sinds de introductie in september hebben meer dan 5.000 bloemisten het magazine gelezen.

Het seizoensmagazine van 365 dagen bloemen biedt bloemisten informatie én inspiratie. Vanaf 1 september is het digitale seizoensmagazine geïntroduceerd. Zowel handel als bloemist waren positief verrast door de aantrekkelijke vormgeving en deelbaarheid. Daarnaast kan men eenvoudig de spraakmakende fotografie, POS-materiaal en teksten over het leukste assortiment bloemen downloaden en delen via hun eigen communicatiemiddelen.

Afgelopen maand hebben meer dan 5.000 bloemisten het online herfst magazine gelezen; waarvan zo’n 2.000 buitenlandse bezoekers. Zo’n 40% van de bezoekers is een terugkerende lezer.

Zo’n 6.000 bloemisten in Nederland, Duitsland en Engeland worden persoonlijk geattendeerd over de laatstverschenen editie via een digitale nieuwsbrief. De bloemist kan op ieder gewenst moment de meest recente seizoenseditie winter en de eerder verschenen edities bekijken. Deze staan het gehele jaar online. De voorjaars – en zomereditie worden resp. in februari en mei 2021 gepubliceerd.

Klik hier voor het magazine.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.