OGD blijft de cloudwerkplek van Royal FloraHolland beheren en ondersteunen

Royal FloraHolland heeft de samenwerking met OGD voor het leveren van 1ict, de cloudwerkplek van OGD, met tenminste drie jaar verlengd. Hierbij beheert en ondersteunt OGD de werkplekken van ruim 3000 medewerkers in 44 verschillende landen.

In 2017 stapte Royal FloraHolland over naar de 1ict-werkplek. Sindsdien werken de medewerkers van Royal FloraHolland plaats- en tijdonafhankelijk vanaf elk gewenst apparaat.


André van der Linden, CIO Royal FloraHolland (l.) en Roel Nikkessen, CEO OGD ICT-diensten

Een verlenging die aansluit bij de ambities van Royal FloraHolland
André van der Linden, Chief Information Officer van Royal FloraHolland, over de verlenging: “Nu we met elkaar tot een contractverlenging zijn gekomen, gaan we onze samenwerking nog verder versterken. Zo kunnen we samen inspelen op trends in de markt, zoals digitalisering en globalisering. OGD en Royal Floraholland hebben bewezen daadwerkelijk ‘partners’ te zijn. Dit is vooral duidelijk geworden in de manier waarop we gezamenlijk omgingen met de wensen van de organisatie tijdens covid-19. OGD heeft flexibel meebewogen met de wensen van Royal FloraHolland.”

“Wij zijn ontzettend blij met de fijne samenwerking! We kijken uit naar de komende periode, waarin we samen met Royal FloraHolland blijven inzetten op het realiseren van de perfecte werkplek. Hierbij focussen we op eindgebruikerstevredenheid, optimalisatie en innovatie”, aldus Roel Nikkessen, CEO van OGD.

Optimaal en veilig samenwerken met 1ict
De cloudwerkplek van OGD sluit perfect aan bij de lange termijn ICT-doelstellingen van Royal FloraHolland. 1ict voorziet in een gestandaardiseerd werkplekconcept dat samenwerken optimaal bevordert. Daarnaast is de oplossing schaalbaar: de organisatie betaalt naar gebruik en kan maandelijks op- of afschalen. Ook staat de data van de organisatie veiliger in de cloud. Zo loggen gebruikers in via meervoudige authenticatie en is de verbinding altijd beveiligd.

bron: OGD


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven