Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amazone Plants presenteert nieuwkomer Nevada

Een jaar geleden voegden Amazone Plants het ras Nevada toe aan het assortiment in potmaat 14cm. De donkerrode variƫteit is inmiddels ook beschikbaar in potmaat 12 en 17cm en wordt gewaardeerd voor haar enorme, rode bloemen.

Nevada is tolerant voor zowel koude als warmte. Dat betekent dat het ras bestand is tegen een langere transportperiode, maar ook dat het goed geschikt is voor verkoop in Zuid-Europese landen als Spanje en Italiƫ. Nevada is exclusief verkrijgbaar bij Amazone Plants in drie potmaten; 12, 14 en 17 cm. Naast de donkerrode Nevada, is ook Samora (wit) en Colorado (roze) met grote bloemen in alle drie de potmaten beschikbaar.

Groot, groter, grootst
Vorig jaar heeft Amazone Plants een flinke uitbreiding ondergaan. Zo groeiden de kwekerij naar 5,8 hectare en voegden ze drie nieuwe potmaten toe aan het assortiment. Ook in de kleinere potmaten focust Amazone Plants zich tijdens de teelt op grote bloemen, kwalitatief sterke planten en een mooie plantverhouding.

Voor meer informatie:
Amazone Plants
Bas van Zijl
E: bas@amazoneplants.nl 
M: 06-57 57 93 73
www.amazoneplants.nl

 

Publicatiedatum: