Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trends en inspiratie in nieuwe showroom Koen Pack

Dit jaar is er geen grote opening van de nieuwe showroom tijdens de FloraHolland Trade Fair, maar dat weerhoudt Koen Pack uit Amstelveen er niet van om deze ook dit jaar weer volledig om te bouwen met de nieuwste trends en inspiratie voor 2021.

Door onder andere te kijken naar wereldwijde gebeurtenissen en trends worden er dessins, kleurencombinaties en vormen gecreëerd die ze toepassen in hun producten.

Peter van Putten, Graphic Design Manager: "Ook dit jaar hebben we weer een vertaling gemaakt van de huidige- en komende trends naar onze nieuwe collectie. Met dank aan ons designteam kunnen we dat weer laten zien in onze nieuwste catalogus, boordevol inspiratie!" vlnr Peter van Putten, Saskia Peters en Ellen Barnhoorn

Voor 2021 is Koen Pack aan de slag gegaan met acht stijl thema’s geïnspireerd op o.a. natuur, verbeelding, historie en een wereldwijde connectie waarin strepen centraal staan. Strepen zijn krachtig en verbinden. De rode draad is dan ook "Connect All".

Sandra Könings zal de trends vertalen tijdens een online movie
Sandra is trendvertaler bij Trendlogic en heeft veel ervaring in o.a. de mode, bloemen, food en interieur. Zij informeert u over de nieuwe collectie voor 2021 in relatie tot de sierteelt markt en de meerwaarde van bloemen- en plantenverpakkingen. Vanaf woensdag 4 november 2020 is deze te zien,.

Vraag de gratis catalogus voor 2021 alvast aan door een mail te sturen naar: sales@koenpack.com

Publicatiedatum: