Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online BioKennisWeek vervangt Biobeurs 2021

De Biobeurs 2021 schakelt om naar een online event genaamd BioKennisWeek. Deze vindt van 18 tot en met 22 januari 2021 plaats. Dit kennisoverdracht platform zal de Biobeurs, die in dezelfde week gehouden zou worden, vervangen. De organisatie van de Biobeurs geeft te kennen dat het gezien de huidige omstandigheden op het gebied van corona, niet meer het gevoel heeft de Biobeurs op een verantwoordelijke manier te kunnen organiseren. Met de BioKennisWeek biedt de organisatie in 2021 een online platform waarbij kennisoverdracht en online ontmoeting voorop staan. De fysieke Biobeurs schuift door naar 2022.

Doel BioKennisWeek
Het doel van deze week is om de biologische sector te verbreden, verdiepen en verbinden. Directeur Bionext Michaël Wilde: "In deze online week willen we de biologische sector bij elkaar brengen en kennis delen. Hiervoor wordt er met veel zorg gewerkt aan een zeer interessant kennisprogramma. Daarnaast is het belangrijk om nieuwe partijen te interesseren voor en te informeren over biologisch. Daar is een online platform natuurlijk uitermate geschikt voor. We gaan er dan ook van uit dat het bereik met deze week groter zal zijn dan ooit. Hoe deze week er precies uit gaat zien weten we nu nog niet. Daar gaan we in de komende weken invulling aan geven."

Samenwerking
Bionext organiseert deze BioKennisWeek met partners uit de hele keten en vele aanverwante partijen. Samen gaan we op zoek naar de oplossingen voor de uitdagingen waar we voor staan. Uitdagingen op het gebied van groei in biologisch, klimaat, gezondheid en verdere verduurzaming. Dat begint met elkaar te informeren, te inspireren en te motiveren in de BioKennisWeek. De BioKennisWeek nodigt u van harte uit om úw bijdrage te leveren. U kunt uw kennis delen door een voorstel in te dienen voor het geven van een workshop. Dit kan online via de Biobeurs website: www.bio-beurs.nl. Dit kan tot en met 30 oktober 2020.

Publicatiedatum: