Video: H. Schneider GbR toont nieuwste van het nieuwste in cyclamen

"Klanten moeten altijd nieuwe producten zien en van onze producten kunnen genieten, want cyclamen zijn niet alleen in twee of drie kleuren verkrijgbaar", legt Herbert Schneider uit. Het potplantenbedrijf wordt door hem en zijn broer, Thomas Schneider, in de vierde generatie gezamenlijk gerund en is in Moers (DE) gevestigd. De twee broers hebben zich in cyclamen en geraniums gespecialiseerd. In een nieuwe `Im Rampenlicht´-video van Veiling Rhein-Maas geven zij een inkijkje op hun bedrijf.Nieuwigheden
Er moeten steeds weer nieuwe trends worden gezet en nieuwe soorten aan klanten worden aangeboden. Het nieuwste product dat voor de klok wordt geveild is de `Victoria´ in een 6 cm pot. Herbert en Thomas Schneider werken nauw samen met een kwekerij van jonge planten (`Jungpflanzenfirma´) aan verdere nieuwigheden. Belangrijk voor de tevredenheid van de klanten met hun producten zijn een gelijkmatige versheid, goede sorteringen en een lange houdbaarheid.

`Premium Quality´-producten en samenwerking
"We zijn er bijzonder trots op dat Veiling Rhein-Maas ons de mogelijkheid biedt om onze cyclamen als een `Premium Quality´-product op de markt te brengen", zegt Herbert Schneider. Over de samenwerking met de medewerkers van Veiling Rhein-Maas zijn beide broers zeer tevreden. "Met vragen over het productassortiment, de presentatie van onze producten en de introductie van nieuwe soorten helpen onze contactpersonen van assortimentsmanagement ons altijd snel."

Duurzame productie
"Met onze duurzame productie bedoelen we, dat we nuttige organismen gebruiken om de biologische landbouw te waarborgen. Bovendien hebben we een biomassaverwarmingssysteem om CO2-neutraal te produceren. We kopen ook groene stroom in", legt Thomas Schneider tot slot uit.

bron: Veiling Rhein-Maas


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.