Video: Nieuwe FloriShoot fotostraat in gebruik genomen bij Royal FloraHolland Eelde

De afgelopen periode is Florisoft bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuw fotostraat project dat inmiddels in gebruik is genomen bij Royal Flora Holland. Eind september heeft de livegang met de foto’s plaats gevonden en de feedback is positief. Florisoft is nu in staat een grote sleep karren in (heel) korte tijd te fotograferen.
 

 
Het volledige proces kan worden opgenomen binnen het bestaande logistieke systeem. De fotokast is compatible met trekkers en er zit geen limiet aan het aantal karren dat in de sleep achter elkaar gefotografeerd kan worden. Er kan met ongeveer 4 kilometer per uur door de kast heen worden gereden en deze oplossing is geen bottleneck voor de logistieke flow.

Kopers op de klok in Eelde hebben de producten niet eerder van zo dichtbij kunnen zien: de foto’s worden groot op projectieschermen getoond. De karfoto’s zijn geschikt om de verhoudingen van het aanbod goed te kunnen inschatten, er wordt nu uitgekeken naar nieuwe ledbeamers. Het beeldveilen is een extra kans en de komende periode wordt de balans opgemaakt.

Voor meer informatie:
Florisoft
www.florisoft.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.