week 43-45

Schoneveld breeding Cyclamen Open Dagen 2020

Elk najaar stelt Schoneveld breeding in Wilp het bedrijf open voor klanten en vakgenoten om het volledige assortiment Cyclamen en overige producten te komen bekijken. Dit jaar is het vanwege COVID-19 voor veel geïnteresseerden niet mogelijk om naar de kassen in Wilp te komen. Daarom houdt het bedrijf online tours om alsnog te kunnen laten zien wat er allemaal speelt.

Jaar van de Leopardo
Schoneveld breeding presenteert tijdens de Cyclamen Open Dagen 2020 alle bestaande én nieuwe producten uit het assortiment. Extra aandacht is er dit jaar voor de jongste telg uit de Cyclamen-familie: de Super Serie Leopardo. Deze grootbloemige Cyclaam valt op door de bijzonder goede hitteresistentie. Dat maakt de Leopardo tot een uitstekend product voor warme klimaten. De vroege bloei en eenvoudige kweek maken het een plant die bijzonder in z’n soort is.

Cyclamen Open Dagen 2020
Tijdens de Cyclamen Open Dagen 2020 hebben bezoekers ook toegang tot de diverse teeltproeven op het terrein. Daarnaast vertellen teeltadviseurs meer over diverse zaai- en teelttechnieken, preventie en bestrijding. Medewerkers gaan dieper in op diverse product-marktcombinaties en retailconcepten. De area managers en teeltadviseurs nemen bezoekers – zowel online als offline – mee langs alle activiteiten binnen het bedrijf.

Aanmelden
Aanmelden voor de Cyclamen Open Dagen 2020 in Wilp of voor de online tours kan via area managers en teeltadviseurs. De contactgegevens van de specialist voor elke regio vindt u hier.

 

Voor meer informatie:
Schoneveld Breeding
Suzanne Spelbrink
T: +31 (0) 610566797 
E: suzannespelbrink@schoneveld.nl
www.schoneveld-breeding.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.