Intratuin presenteert groene ‘office deviders’

Om van de Nederlandse (thuis)werkplek een gezonde omgeving te maken, waarin je op je productiefst en creatiefst bent, lanceerde Intratuin vier maanden geleden ‘Het Groene Werken’. In navolging van de thuiswerkbox introduceert het tuincentrum nu vijf groene office deviders, een groen alternatief voor het plastic scherm, voor thuis maar ook op kantoor.

Hoe beter afstand te creëren dan met planten. Het is anno 2020 geen geheim meer dat planten luchtzuiverend werken, stressgevoelens verlagen en dopamine-aanmaak verhogen. Daarnaast stimuleert groen de creativiteit en de productiviteit. De hoogste tijd dus om planten – thuis en op kantoor – onderdeel te maken van het nieuwe normaal, vindt Intratuin. De groenspecialist lanceerde daarom ‘Het Groene Werken’ en presenteert vandaag vijf groene office dividers die thuis én op kantoor voor veilige afstand en concentratie zorgen. Peter Paul Kleinbussink, directeur van Intratuin Nederland: “Thuiswerken is voor veel mensen niet ideaal. Toch moeten we er het beste van proberen te maken. Planten kunnen daarbij helpen: ze zijn stijlvol, zorgen voor een gezonde werkplek en dragen bij aan je geluksgevoel. Win-win-win als je het mij vraagt.” Op kantoren kunnen de office dividers dienen als een mooie vervanging van de ongezellige plexiglas afscheiding of cubicle.

Prikkelende office divider
De vijf groene kantooroplossingen van ‘Het Groene Werken’ bestaan uit een grote plantenbak, een zogeheten baliecactus die bezoek waarschuwt om afstand te houden en verschillende maten houten (tafel)rekken. Ze kunnen zowel thuis als op kantoor worden ingezet en zijn naast een praktische reminder voor de anderhalvemeter afstand ook een stijlvolle en gezonde toevoeging aan de (thuis)werkomgeving.

Voor meer informatie:
www.intratuin.nl/hetgroenewerken


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.