VBW stelt ALV uit

Ieder jaar houdt VBW in november de jaarlijkse Algemene Ledervergadering. Gezien alle corona-ontwikkelingen en maatregelen heeft het VBW-Bestuur in overleg met de VBW-Ledenraad besloten de ALV 2020 uit te stellen tot voorjaar 2021, om dan waar mogelijk een 'fysieke en persoonlijke' vergadering te hebben.

Mocht dit door omstandigheden alsnog niet mogelijk zijn, dan besluiten de VBW in het voorjaar de ALV in een online vorm te gaan hebben.

Tussenbesluiten
Tijdens de ALV zouden twee soorten besluiten op de agenda hebben gestaan. Omdat deze ALV nu wordt uitgesteld heeft het VBW-Bestuur over vier zaken advies gevraagd aan de VBW-Ledenraad/Financiële Commissie. Leden kunnen bij de VBW de tussenbesluiten inzien.

Formele besluitvorming, praktische toepassing en eventuele bezwaren
Formele besluitvorming over bovengenoemde zaken is formeel de verantwoordelijkheid van de ALV. Gezien de huidige corona-situatie en de instemming van de VBW-Ledenraad en Financiële commissie met deze voorstellen zal de VBW per 1 januari 2021 bovengenoemde zaken effectueren.

Mochten er vanuit de leden eventueel bezwaren zijn tegen één of meerdere besluiten, dan kunnen zij dit kenbaar maken via info@vbw.nu 

Indexfoto: extra ALV VBW 2019


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven