Floricultura lanceert de Phalaenopsis AromorA serie

Floricultura lanceert de Phalaenopsis AromorA serie. Het is een oogstrelende serie van Phalaenopsis rassen die stuk voor stuk aangenaam geuren. De AromorA serie wordt vanaf 26 oktober in de spotlights gezet op de Home Fair van Floricultura in Heemskerk.

 
Extra dimensie van AromorA
De AromorA serie heeft iets extra’s. Met haar verleidende geuren streelt ze ook de neus. Zo creëer je een rijke beleving waarmee je je klanten en hun eindklanten verrast," aldus Ronald van Geest, directeur van Floricultura. "Daarnaast hebben de rassen uit de AromorA serie uitstekende takprestaties en hebben ze een vergelijkbare houdbaarheid met onze andere rassen."

Start met 5 rassen
De Phalaenopsis AromorA serie start met 5 rassen waaronder de heerlijk geurende Secret Fragance. Het is inmiddels de vijfde Phalaenopsis serie die Floricultura uitbrengt. Eerder zijn Lingua en Elastica, Flowerful en Eccentrix al geïntroduceerd.
 
Floricultura Home Fair
Tijdens de Floricultura Home Fair, van 26 oktober tot en met 13 november, wordt de AromorA serie uitgelicht. Daarnaast zijn ook alle andere Phalaenopsis series te bewonderen plus natuurlijk het reguliere assortiment. De Home Fair is het Floricultura alternatief voor de Trade Fair Aalsmeer en vindt plaats op de locatie Strengweg 17a in Heemskerk. Afspraak maken vooraf is wel noodzakelijk om zo de RIVM richtlijnen op te volgen.

Voor meer informatie:
Floricultura
Cieweg 13
1969 MS Heemskerk
www.floricultura.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.