Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Homeflex

Opening vernieuwend appartementencomplex voor arbeidsmigranten

Deze week opent HomeFlex een nieuw én vernieuwend appartementencomplex in Honselersdijk (Naaldwijk). Dit complex is specifiek ontwikkeld voor arbeidsmigranten die werkzaam zijn in het Westland. Het is het tweede complex dat HomeFlex in eigen beheer heeft gerealiseerd. De jarenlange ervaring in personeelshuisvesting zijn in dit project verwerkt, wat erin resulteert dat Honselersdijk vanaf nu één van de modernste woonlocaties voor arbeidsmigranten heeft.

Het complex omvat 120 appartementen voor 2 of 3 personen. Aan de term appartement wordt ook echt recht gedaan: elk appartement heeft een eigen keuken en badkamer, elke bewoner een eigen slaapkamer. Belangrijk voor de leefbaarheid, maar ook voor de privacy en zeker nu voor de veiligheid met betrekking tot het Covid-19 virus. Alle verblijven zijn compleet gemeubileerd en ingericht voor een aangenaam verblijf. Totaal kunnen hier ongeveer 300 flexwerkers verblijven, die ondersteund worden door permanent beheer.

Op donderdag 8 oktober vindt de officiële opening plaats door de wethouder van de gemeente Westland. Vanwege de Corona maatregelen zal dit op ingetogen en veilige wijze gebeuren in aanwezigheid van een bescheiden gezelschap.

Voor meer informatie:
Homeflex
Molendijk 16
3361 EN Sliedrecht
Tel: +31 (0)184-820082
info@homeflex.nl
www.homeflex.nl 

Publicatiedatum: