Nieuwe presentatie voor Medinilla-specialist Laguna

Met de introductie van een nieuwe huisstijl en website tilt Laguna de uitstraling van het bedrijf naar een hoger plan. De kwekerij in Wateringen is vooral bekend als specialist in de Medinilla Magnifica. Het familiebedrijf is in handen van de broers Michel, Frank en Ron de Bakker en zwager Chris Kester.

‘We waren toe aan een nieuwe, frisse uitstraling’, zegt Dexter van Zwet, de verkoper van Laguna over de vernieuwing in communicatie. ‘Vanaf 2003 kweken we diverse bijzonder planten waarvan de Medinilla onze belangrijkste specialiteit is. De laatste jaren hebben we een gezonde groei doorgemaakt. Daardoor krijgen we grotere klanten, van premium tuincentra tot retailketens. Met de nieuwe huisstijl die is doorvertaald op de verpakkingen komt het unieke van de Medinilla nog beter tot zijn uitdrukking.’

Uniek is de Medinilla zeker. De kamerplant, afkomstig uit het zuiden van Azië en de Filippijnen, wordt weinig geteeld en valt op door de bloeiwijze. De pastelroze, ceriseroze en zuurstokroze bloemtrossen gaan hangen. Door intensieve veredeling kan de plant in de huiskamers wel drie maanden bloeien. Laguna teelt de Medinilla in drie variëteiten: de Magnifica en de in eigen huis veredelde Lambada en Flamenco. Via verkooporganisatie The Green Brand Factory vinden die hun weg naar afnemers in geheel Europa.

Opvallend is de natuurlijke duurzaamheid van de plant. Bij gebrek aan natuurlijke vijanden kan de bescherming tot een minimum beperkt blijven. Op de twee bedrijven teelt Laguna onder meer ook de Brugmansia en de Senetti.

Voor meer informatie: 
Laguna 
www.lagunaplants.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.