Jiffy gaat Europese substraten leveren in de VS

Op 2 oktober is Jiffy begonnen met het leveren van veensubstraten vanuit Europa in de Verenigde Staten. Inmiddels kan men 26 mengsels maken voor telers van allerlei gewassen. Meer over o.a. die mengsels kunnen telers ook op de gisteren gelanceerde nieuwe website bekijken. Met Europese turf krijgen telers in de VS de beschikking over volgens Jiffy 'de optimale combinatie van vochtvasthoudend vermogen en toch ook genoeg luchtigheid voor alle soorten gewassen in alle mogelijke (pot)maten.' Daarmee kunnen telers irrigatie-intervallen verkorten.

Jiffy wint turf in de Baltische staten en beschikt in Estland er over een moderne mengfaciliteit. Net als de andere Europese productielocatie wordt hier volgens de RHP-richtlijnen voor het oogsten en verwerken van substraten gewerkt.

Veel meer over o.a. ook dit productieproces is te vinden op de nieuwe website, die de oude vervangt, zonder ander webadres. De website is beschikbaar in het Engels en binnenkort volgen meerdere talen. 

Voor meer informatie:
Jiffy 
www.jiffygroup.com
sales@jiffygroup.com  

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.