Your Natural Orchid start duurzaamheidsweek

Stolk Flora organiseert van 5 oktober tot en met 9 oktober de duurzaamheidsweek. In deze week wordt het eerste duurzaamheidsverslag van Your Natural Orchid aan klanten gepresenteerd. In de afgelopen drie jaar heeft Stolk Flora 1.535 ton C02 en meer dan 1 miljoen kuub gas bespaard. Daarnaast is op jaarbasis 12.000 kilo plastic bespaard. 

“We zijn ontzettend trots dat we op deze manier onze inspanningen en resultaten op het gebied van duurzaamheid kunnen laten zien”, aldus Jan Stolk, eigenaar van Stolk Flora. “Met het duurzaamheidsverslag hopen we andere bedrijven te stimuleren tot transparantie en betere resultaten op het gebied van duurzaamheid. Wie gaat deze uitdaging met ons aan?“


Jan Stolk

Innovatie
Al jarenlang investeert Stolk Flora in de duurzaamheid van haar eigen Phalaenopsis. Dit jaar heeft er wederom een innovatie plaatsgevonden. Alle plastic clips aan de stokken zijn vervangen door papieren clips en ook de clip die het etiket bevestigd is van papier. Hiermee wil Stolk Flora het plastic gebruik verder terugdringen. Deze innovatie bespaart 5.500 kilo plastic extra per jaar.


Bladzijde uit het duurzaamheidsverslag

Voor meer informatie:
www.yournaturalorchid.nl/duurzaamheidsweek 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven