Hilverda De Boer en Huiskula gaan joint-venture aan

Per 1 oktober hebben Hilverda De Boer en Huiskula de krachten gebundeld. Huiskula is een bekende speler met een leidende positie in de Finse markt. Het bedrijf is al decennialang klant en partner van Hilverda De Boer.

Huiskula-Hilverda
Huiskula heeft acht groothandels en een kwekerij. Daarnaast belevert Huiskula retailketens. De joint-venture richt zich alleen op de acht groothandels en zal verder gaan onder de naam Huiskula-Hilverda OY. Bloemisten worden bediend vanuit cash&carry’s, verkooptrucks en via online verkoop. De webshop van Huiskula-Hilverda Oy zal een van de belangrijkste manieren zal zijn om Finse bloemisten nog gerichter te kunnen bedienen.  

Marktpositie in Noord-Europa
Van oudsher heeft Hilverda De Boer een goede marktpositie in Noord-Europa. De laatste jaren heeft Hilverda De Boer zijn positie verder verstevigd met zes filialen in Noorwegen en twee filialen in Zweden. Door de lokale kennis, het distributienetwerk en de teelt van Huiskula te bundelen met de sourcing, het internationale netwerk en de kunde van Hilverda De Boer wil Huiskula-Hilverda ook in Finland de leidende positie verstevigen.  

Voor meer informatie:
Hilverda De Boer
www.hilverdadeboer.nl    

Huiskula
www.huiskula.fi 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.