Werkgeverslijn organiseert webinar over impact coronamaatregelen

Op maandag 12 oktober om 12:00 uur organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld in gesprek met Peter Baltus (projectleider bij LTO Noord) en Peter Loef (beleidsspecialist arbeid bij Glastuinbouw Nederland) over de laatste actualiteiten.

De volgende onderwerpen komen aan bod: de loondoorbetalingsplicht in geval van quarantaine: werknemer is verkouden, wacht op een testafspraak c.q. -uitslag of heeft een ziek gezinslid. Voor wiens rekening komen deze dagen? Hoe kijken de agrarische werkgeversorganisaties hier tegenaan en wat doet zij er tegen?

Ook wordt er besproken wat een werkgever moet doen als er bij één of meerdere werknemers van zijn bedrijf corona wordt geconstateerd?En wanneer er wordt overgegaan tot bedrijfssluiting? En als laatste wordt er besproken welke gevolgen de maatregelen die per 29 september zijn aangekondigd hebben voor de sector.

Deze onderwerpen -en meer- komen aan de orde tijdens het webinar. Ook is er de mogelijkheid om live vragen te stellen. Het webinar duurt maximaal 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar
Ben je werkgever in de land- en tuinbouw? Of heb je een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kun je dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens het webinar vragen kunt stellen welke in veel gevallen direct beantwoord kunnen worden.

Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee je het webinar kunt terug kijken. Ook wanneer je niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je zich aanmelden. Meld je hier aan voor het webinar.

Webinargeek
Het webinar vindt plaats via het programma Webinargeek. Ook het aanmelden vindt plaats via dit programma en ziet er mogelijk wat anders uit dan je gewend bent. Je hoeft niets te downloaden, via de webbrowser (voorkeur voor Google Chrome) kun je het webinar volgen. Na uw aanmelding ontvangt je persoonlijke link om het webinar te kunnen volgen. Op de aanvangstijd klik je op de ‘play’ toets (startpijl) die in uw scherm verschijnt.

Bron: De Werkgeverslijn 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven