Floramedia behaalt ClimateCalc certificaat

Floramedia heeft afgelopen donderdag het ClimateCalc certificaat in ontvangst genomen. ClimateCalc is ontworpen om exacte informatie te verstrekken over de CO2-footprint van een individueel grafisch product vanuit een levenscyclus invalshoek. Door het inzichtelijk maken van de CO2 uitstoot van diverse materialen kunnen klanten beter onderbouwd keuzes maken voor hun label materiaal. Bij de footprint wordt onder andere gekeken naar het energieverbruik, het transport, emissies, verwerking van afvalstoffen en verpakking. Het certificaat maakt het voor Floramedia mogelijk om berekeningen te kunnen uitvoeren voor klanten op basis van internationaal gecertificeerde standaarden. 


Het Floramedia team en CEO Joris Verweij hebben het certificaat in ontvangst genomen.

Joris Verweij, CEO Floramedia, heeft afgelopen donderdag namens het team van Floramedia het ClimateCalc certificaat in ontvangst genomen. Joris: “Dit certificaat heeft ons geholpen om nog meer inzicht te krijgen in de CO2 footprint van ons bedrijf en van onze producten. Het behalen van het certificaat is een mooie stap, maar eigenlijk begint het nu pas. Komende tijd gaan we in gesprek met onze klanten om ze te helpen bij het maken van keuzes op het vlak van duurzaamheid.” 

Voor meer informatie over de ClimateCalc certificering of duurzaamheid kunt u contact opnemen met Ekko Vermeulen (Director Benelux bij Floramedia) (ekko.vermeulen@floramedia.com).

Voor meer informatie:
Floramedia Groep
Kleine Steng 1
1551 NC Westzaan
T: +31 (0)75 64 76 777
E: info@floramedia.nl
www.floramedia.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.