Floral Trade Group en FM Group bundelen krachten bij inkoop verpakkingen

Bij Floral Trade Group (FTG) zijn er dagelijks mensen bezig met het inkopen en beheren van verpakkingen. FM Group heeft een speciale afdeling, 4-bulk, waar inkoop en voorraadbeheer van alle verpakkingsmaterialen voor FM Group worden verwerkt. Duidelijk is dat het bundelen van deze krachten voordelen biedt voor de klanten van beide handelsbedrijven.

Daarom hebben 4-Bulk en FTG besloten om, met behoud van het eigen klantenbestand en volledige zelfstandigheid, de krachten te bundelen en gezamenlijk de inkoop en het voorraadbeheer van verpakkingsmaterialen op te pakken. Naast efficiency, streven beide partners ernaar om voor leveranciers een nog aantrekkelijkere klant te worden en dicht bij de bron in te kopen. Daarnaast staat een verdere verduurzaming van het assortiment verpakkingen hoog in het vaandel van de nieuwe inkoopcombinatie.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: 
Gijs Noort – gijs@4-bulk.com – 4-Bulk BV
Ferry Schoneveld – f.schoneveld@floraltradegroup.com – FTG


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.