Vreugdenhil Bulbs & Plants doneert deel van de opbrengst African Breeze producten

Vorige week zijn Jochem, Marjolijn en Luuk Vreugdenhil langs geweest bij het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds in Zeist. Hier hebben ze een cheque overhandigt ter waarde van €10.139,16! Vreugdenhil Bulbs & Plants is sinds vorig jaar begonnen met het merk African Breeze en doneert een deel van de verkoopopbrengst aan het Zambian Carnivore Programme (ZCP). Een project dat gesteund wordt door het WNF.

Vlnr: Jochem, Marjolijn en Luuk Vreugdenhil

De kweker maakt ook dit jaar de keuze om aan het ZCP-project te doneren. De carnivoren zijn belangrijk voor onze natuur. Ze staan bovenaan in de voedselketen en bewaren hiermee een gezond evenwicht in de natuur. Zo houden ze de populaties grazers fit door de zieke en zwakkere van de kudde als eerste te eten. Hierdoor worden de kuddes niet te groot, waardoor de leefomgeving van andere dieren in gevaar zou kunnen komen.

African Breeze
“Wij zien binnen de verkoop dat de naamsbekendheid van het African Breeze merk grote stappen maakt. Klanten en consumenten beginnen het merk te herkennen en vinden het verhaal achter het merk een belangrijke meerwaarde. Doordat we vaker in contact staan met de consument, zien we dat ze op zoek zijn naar meer informatie rondom het merk en het ZCP. Op onze website en social media kanalen zien we daardoor ook de vraag naar onze andere producten toenemen. In ons African Breeze assortiment zijn wij voortdurend aan het testen met nieuwe soorten en hopen hier volgend jaar weer nieuwe lijnen aan toe te voegen om zo het merk nog meer lading en draagvlak te geven naar onze klanten en consumenten.” Verteld Rob Klop, sales manager bij Vreugdenhil Bulbs & Plants.

Voor meer informatie:
Vreugdenhil Bulbs & Plants
Monsterseweg 60A
2691 JJ s-Gravenzande
T: +31 174 413811
E: info@amaryllis.nl
www.vreugdenhilbp.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.