Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Welkom op GrootGroenPlus digitaal

GrootGroenPlus is dit jaar langs digitale weg te bezoeken. Van 30 september tot en met 2 oktober kunt u genieten van een rijk gevuld programma. Helemaal gratis en zonder dat hiervoor een aanmelding vereist is.

Het volledige programma van de vakbeurs is in te zien via de gratis viertalige app, die voor zowel iOS als Android te downloaden is in de respectievelijke Stores. Hierin vindt u ook alle 155 exposanten en zenden we dagelijks via twee streams van 9.00 uur tot 18.00 uur doorlopend uit.

Tijdens de beursdagen kan men onder meer genieten van inhoudelijke tafels, prijsuitreikingen en vooral heel veel producten. Die producten zijn uiteraard - inclusief alle bijbehorende (contact)informatie - ook te vinden in de exposantenprofielen op de website. Bel, mail, chat of Skype rechtstreeks met de deelnemers.

Voor wie toch graag een bedrijf wil bezoeken, stellen meer dan 40 deelnemers tijdens de vakbeursdagen hun bedrijf open. Welke bedrijven dat zijn, ziet u aan het oogje in de exposantenlijst.

Bent u erbij van 30 september tot en met 2 oktober? Download dan meteen de app of bookmark de website vast.

Voor meer informatie: https://www.grootgroenplus.nl/

Publicatiedatum: