Directiewisseling bij Aardse Orchids

Per medio september 2020 is de directie van Aardse Orchids uitgebreid en is een vierkoppig directieteam geformeerd. Door de sterke groei van het familiebedrijf in de afgelopen jaren werd het steeds belangrijker om alle disciplines en verantwoordelijkheden nog beter te coördineren. Hiervoor is een team gevormd dat bestaat uit de volgende vier personen: Piet Aardse jr. (41 jr.) Algemeen Directeur, Wouter Konijn (41 jr.) Commercieel Directeur, Henk-Jan Drijfhout (46 jr.) Operationeel Directeur en Michiel de Koning (40 jr.) Financieel Directeur.


Vlnr: Michiel de Koning, Wouter Konijn, Piet Aardse en Henk-Jan Drijfhout.

Elk lid binnen het nieuw geformeerde directieteam neemt de nodige ervaring binnen de glastuinbouw met zich mee, waardoor Aardse Orchids helemaal klaar is voor de toekomst. Piet Aardse jr. is al jaren als directeur/mede-eigenaar verbonden aan dit familiebedrijf en zal binnen de directie de algemene en statutaire zaken behartigen.

Wouter Konijn is ruim 15 jaar werkzaam in de glastuinbouw en sinds 2011 actief op commercieel gebied binnen Aardse Orchids. Henk-Jan Drijfhout heeft 15 jaar zijn eigen kwekerij gehad waar hij onder andere zijn sporen heeft verdiend op het gebied van operationeel management. Michiel de Koning heeft zijn financiële expertise opgebouwd bij verschillende tuinbouw gerelateerde bedrijven in diverse functies.  

Met het realiseren van het bovenstaande directieteam zal Hans Willemsen (huidig algemeen directeur) per 1 oktober 2020 terugtreden uit de dagelijkse bedrijfsleiding. Wel zal hij als lid van de Raad van Advies het bedrijf de komende jaren nog blijven ondersteunen.

Aardse Orchids is een familiebedrijf dat sinds de jaren ’60 gevestigd is in de provincie Groningen. Met meer dan 125.000 m2 aan gespecialiseerde kasruimte worden er jaarlijks zo’n 7 miljoen planten geleverd. Aardse Orchids is de complete partner voor de handel en teelt van Phalaenopsis orchideeën voor retailers, discounters, importeurs en exporteurs.


Voor meer informatie:
Aardse Orchids
De Akkers 19
9636 CB Zuidbroek
T: 31 (0)598-36 47 47
E: info@aardseorchids.nl
www.aardseorchids.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.