Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chrysantencoöperatie VannoVa opent nieuw distributiecentrum in Naaldwijk

De chrysantenkwekers van samenwerkingsverband VannoVa leveren sinds vorige week een groot deel van hun bestellingen uit vanuit hun nieuwe distributiecentrum in Naaldwijk.


Laurens van der Lans ontfermt zich over het nieuwe distributiecentrum

Bundelen
Voorheen werden alle bestellingen bij de verschillende kwekers opgehaald, verzameld en naar de klant gebracht. Toen er een box bij Wematrans op de veiling in Naaldwijk vrijkwam, zag men dit als een mooi kans vanuit een centrale voorraad te gaan werken. Dit is efficiënter, duurzamer én VannoVa kan zo sneller bij alle klanten in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk zijn.

Bekend gezicht
Laurens van der Lans verkocht in kwartaal 1 van 2020 zijn chrysantentuin en ontfermt zich nu over het nieuwe distributiecentrum van VannoVa. Laurens: “Klanten van VannoVa konden natuurlijk al via de webshop bestellen, maar het distributiecentrum biedt extra voordelen. Zo kan de klant nu langer, namelijk tot 10:00 bestellen, voor levering voor 14:00 uur op dezelfde dag, wat we willen uitbreiden naar 11:00 uur. Op deze wijze verlenen we een nog betere service aan onze klant.”

Voor meer informatie:
Vannova
www.vannova.nl

Publicatiedatum: