LTO Nederland verwelkomt drie nieuwe medewerkers

In het afgelopen half jaar is het team van LTO Nederland versterkt met 3 nieuwe collega’s: Rozan van Rossum, Jolanda Amiabel en Josephine Stellingwerf.

Rozan van Rossum
Op 17 februari 2020 is Rozan van Rossum gestart bij LTO Nederland als Themaspecialist Diergezondheid. Van Rossum is afgestudeerd als dierenarts in Utrecht en heeft na een start in de gemengde dierenartsenpraktijk op Goeree Overflakkee de laatste tien jaar gedifferentieerd gewerkt als dierenarts voor herkauwers (rund, schaap, geit) in Noord-Brabant.

Naast haar werk bij LTO Nederland is ze voorzitter van de Formularium Commissie Melkvee van de beroepsorganisatie voor dierenartsen in Nederland (KNMvD) en lid van het Regionaal Zorgnetwerk Antibioticaresistentie (RCT-ABR) Noord-Brabant.

Jolanda Amiabel
Sinds 1 maart 2020 is Jolanda Amiabel werkzaam bij het bestuurssecretariaat van LTO Nederland. Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest bij een accountants- en belastingadviseurskantoor als secretaresse, heeft zij haar nieuwe uitdaging gevonden bij LTO Nederland. Zij is 3 dagen per week werkzaam voor LTO Nederland.

Josephine Stellingwerf
Op 1 september is Josephine Stellingwerf gestart als communicatieadviseur bij LTO Nederland. Na haar Master Geschiedenis aan de Universiteit Leiden te hebben behaald liep ze een half jaar stage op de public affairs afdeling bij de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) in Amsterdam.

De afgelopen drie jaar werkte zij voor NN Group, waar ze het general management traineeship heeft afgerond en in verschillende communicatierollen heeft gewerkt.

bron: LTO


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.