Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WestlandStek voor vrijwilliger Klas in de Kas

Mevrouw I.F. (Ivonne) Jansen-van der Zwan uit ’s-Gravenzande heeft op vrijdag 18 september een WestlandStek ontvangen van wethouder Albert Abee (glastuinbouw). Zij ontving de gemeentelijke onderscheiding tijdens haar afscheid van Infogroep Glastuinbouw Westland. 

Ivonne Jansen-van der Zwan heeft zich gedurende 14 jaar vrijwillig ingezet voor het project Klas in de Kas. Klas in de Kas brengt de glastuinbouw onder de aandacht van basisschoolleerlingen in de regio door middel van gastlessen, bedrijfsbezoeken, bezoek aan Royal FloraHolland en probeert hiermee kinderen vertrouwd te maken met het groeien van planten en producten. Ook was zij jaarlijks actief tijdens Kom in de Kas en heeft zij zich gedurende 6 jaar bestuurlijk ingezet als secretaris van Infogroep Glastuinbouw Westland.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch kampioenschap van een inwoner van de gemeente Westland.

bron: Gemeente Westland

Publicatiedatum: