Ron Petterson nieuwe directeur Esperit Plants

Esperit Plants heeft Ron Petterson aangesteld als operationeel directeur. Hij gaat de organisatie, na de sterke groei van de afgelopen jaren, verder professionaliseren.

Waar Esperit Plants vijf jaar geleden nog opereerde vanuit één locatie aan de Perzikenlaan, bestaat het eind 2020 uit vijf locaties in ’s-Gravenzande, Rijsenhout, Nieuwveen en De Kwakel. Zowel het personeelsbestand als de productie is de laatste jaren sterk gegroeid, terwijl het management nagenoeg hetzelfde bleef.

De vlakke organisatie en zelfstandigheid bij de locaties zijn altijd een sterk punt bij Esperit geweest, ook nu wordt dat niet losgelaten. Ron zal dan ook vaak op de productielocaties te vinden zijn en hij wordt de belangrijkste schakel met het hoofdkantoor. Daarnaast houdt hij contact met de meeste leveranciers van Esperit Plants. Ron start op 21 september 2020.

Voor meer informatie:
Esperit Plants
E: info@esperit.nl 
www.esperit.nl/nl/plants


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.