Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenport Duin- en Bollenstreek geeft gratis energieadvies aan twintig bedrijven

De Duin- en Bollenstreek streeft naar een klimaatneutraal sierteeltcluster in 2040. Om dat te halen, steunt de Greenport bedrijven die maatregelen willen nemen.

Samen met Royal Anthos en Regionaal adviesbureau Energy Environment Care (EECare) geeft de Greenport twintig bedrijven de kans een jaar lang hun energieverbruik te monitoren. EECare vult dit nog eens aan door datzelfde jaar de meetgegevens ook te voorzien van een advies.

Besparen of opwekken
Wie wil starten met het in kaart brengen van zijn energieverbruik, loopt misschien ook aan tegen de informatieplicht energiebesparing. Ook daarbij kan men te hulp schieten. Of misschien wilt u liever een quickscan zonne-energie laten doen? Er zijn veel varianten mogelijk om zo snel mogelijk samen op de route van klimaatneutraal te komen.

Meten = weten
Met betrouwbare digitale data wordt het energieverbruik in uw bedrijf gericht gemonitord. Als je weet waar en wanneer onnodig energie wordt verbruikt, kan je hierop doelbewust gaan besparen. Een win-win situatie dus.

Aanmelden voor openstelling SDE++ regeling
Meld u zo snel mogelijk aan, want er zijn in eerste instantie maar twintig monitors te verdelen. Dit kan door te mailen naar maarten@eecare.nl.

bron: Greenport Duin- en Bollenstreek

Publicatiedatum: