Jan Gerrit Slot, Van Straalen en De Vries transport

“We zijn verder gegroeid met ons transport in Spanje”

Tholen – Van Straalen en De Vries is een allround transportbedrijf met meerdere vestigingen in Nederland en een vloot van ruim 465 trucks en 640 trailers. Het bedrijf heeft sinds 2016 ook een vestiging in het Spaanse Alberic (Valencia) waar Jan Gerrit Slot de scepter zwaait.

“We begonnen vier jaar geleden met een eigen expeditiekantoor. In 2017 kwamen daar de eerste eigen trucks bij waar er nu 8 van rondrijden. Met deze trucks rijden we vooral de geconditioneerde ritten met groenten en fruit van Spanje naar Nederland. Op de bestemming in Nederland hebben we daarvoor in Amsterdam de mogelijkheid voor crossdocking en opslag. Ook in Spanje hebben we een loods neergezet van 1.000 vierkante meter en zijn we ook bezig met een verdere uitbreiding van ons transport in Spanje zelf. Hiervoor hebben we bakwagens aangeschaft voorzien van een laadklep die op 1 oktober de weg op zullen gaan.”

Op de vraag wat Jan Gerrit van het coronavirus heeft gemerkt de afgelopen maanden antwoordt hij nuchter. “Dat is natuurlijk voor open doel schieten. We hebben allemaal een knauw gehad van het virus. Als bedrijf hebben we dan nog het voordeel gehad dat we ons op verschillende sectoren richten. Ik merk wel dat de afgelopen maanden de zaken weer wat aantrekken. Zeker met het oog op het komende fruitseizoen in Spanje.”

Voor meer informatie:
Jan Gerrit Slot
Transportes Van Straalen De Vries SLU
Cami Alasquer 13-Pol ind No 1.
46260 Alberic (valencia).
T: +34 961052068
M: +34 636167290
jan@vsdv.es 
www.vsdv.es 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.