Hort Americas exclusief distributeur LED-oplossingen Current in Noord-Amerika

Hort Americas is één van de buitenlandse bedrijven van Horticoop en is gevestigd vlakbij Dallas, Texas, in de Verenigde Staten. De Horticoop-dochter is een groothandel gespecialiseerd in tuinbouwartikelen, belichting en urban farming.

Onlangs werd bekend dat Current, onderdeel van GE, Hort Americas heeft aangesteld als exclusieve distributeur in Noord-Amerika van haar  oplossingen voor LED-verlichting in de tuinbouw.

Innovatieve LED-technologie
Current en Hort Americas werken nauw samen en combineren de technologie van Current en de sterke expertise die Hort Americas in tien jaar heeft opgebouwd binnen de commerciële tuinbouwsector. De samenwerking betekent ook het begin van de verkoop door Hort Americas en Current van LED-verlichting aan de cannabismarkt waarmee nieuwe mogelijkheden ontstaan voor een verbeterde teelt en een hogere energiebesparing.

‘Een betere beheersing van de productiefactoren heeft een positieve uitwerking op het rendement van bedrijven, van producenten van plantgoed tot sierplanten, en van hennep en kasgroenten’, aldus Chris Higgins, general manager van Hort Americas.

Bron: Horticoop


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven